WHEN IT MATTERS

terug

Cloud diensten

Cloud is regelmatig in het nieuws en ook Horus biedt cloud diensten aan. Cloud is de ultieme ICT oplossing als uw behoefte niet voorbij gaan aan het standaard diensten aanbod. Wij leveren in dit kader IaaS, ofwel infrastructuur als een dienst. U draagt zelf zorg voor de applicatieve inrichting van uw server en wij dragen zorg voor de standaard inrichting (besturingssyteem). Is standaard geen optie voor u, kijk dan eens bij onze premium hosting diensten.

Onze cloud diensten worden louter vanuit Europa gehost. Wij gebruiken geen partners voor onze cloud diensten buiten Europa. Hierdoor is uw data veilig en kunnen overheden niet bij uw data komen. De reden waarom wij dit doen heeft alles met de Patriot Act te maken. Wij willen niet dat onze data vrij in te zien is door overheden waar ook ter wereld. Door alleen maar datacenters in Europa te gebruiken van partners die geen link hebben met de VS, borgen we dit. Als er toch een poging gedaan wordt om de data in te zien, dan worden wij hiervan tijdig op de hoogte gebracht door een ministerie van justitie (in Eurpoa).

Wenst u meer informatie, neem dan contact op met ons. Onze consultants nemen uitgebreid de tijd om u in mensentaal uit te leggen wat er zoal mogelijk is en adviseren u graag over wat u wel en niet nodig heeft.

Ga naar diensten