WHEN IT MATTERS

terug

ICT Forensics

Soms gebeurt er iets binnen uw organisatie op ICT vlak dat niet had mogen gebeuren. Data is gelkt, plannen zijn meegenomen, etc. Allemaal zaken die u tot op de bodem wilt uitgezocht hebben. Wie heeft het gedaan of de bevestiging van het vermoeden, waar is de informatie naar toe gegaan. Logische vragen en overpijzingen, maar niet eenvoudig te beantwoorden door de complexiteit van uw omgeving.

De specialistische kennis van Horus ICT zorgt er voor dat wij u antwoord kunnen geven op deze vragen of uitsluitsel kunnen geven of er ooit antwoorden kunnen komen. Maar, om goed forensisch onderzoek te doen is meer informatie altijd beter; een beschrijving van wat er is gebeurt en volledige toegang tot het systeem waar het incident zich heeft voorgedaan is essentieel. Ook ICT en werk logboeken zijn essentieel. Bedenk dat heel veel ICT informatie na een aantal maanden automatisch wordt overschreven in de logboeken. Het is dus van essentieel belang dat uw ICT systemen logboeken bijhouden en dat, indien een incident zich voordoet, deze logboeken z.s.m. worden veiliggesteld voor analyse. Tijd is voor dit soort zaken zeer belangrijk.

Wenst u meer informatie, neem dan contact op met ons. Onze consultants nemen uitgebreid de tijd om u in mensentaal uit te leggen wat er zoal mogelijk is. Uw aanvraag zal vertrouwelijk worden behandeld zodat de schade die u al heeft opgelopen zo veel mogelijk wordt beperkt.

Voor een compleet overzicht van ons ICT Security gamma verwijzen wij u graag door naar onze speciale website over dit onderwerp: Horus ICT Security. U vindt hier al onze oplossingen en alle informatioe die u nodig heeft. Uiteraard staan wij u graag met raad en daad te woord.

Ga naar diensten