WHEN IT MATTERS

terug

Privacy Beleid

Horus ICT respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om communicatie zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Horus ICT zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de communicatie / opdracht. Indien justitiŽle diensten of andere officiŽle instanties op juridische gronden inzage eisen in persoonlijke gegevens kan Horus ICT hiertoe overgaan.

Dit privacyreglement is van toepassing op alle activiteiten van Horus ICT. Door gebruik te maken van de diensten die Horus ICT aanbiedt gaat u akkoord met de voorwaarden zoals die in dit reglement zijn opgenomen.

Horus ICT gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
ē Als u een verzoek tot contact verstuurd, hebben we uw naam, e-mailadres en eventueel telefoonnummer nodig om aan dit verzoek te kunnen voldoen en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
ē Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Horus ICT verkoopt uw gegevens niet
Horus ICT zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw opdracht. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Horus ICT
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Horus ICT, dan kunt u ons een e-mail sturen. Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie. .