WHEN IT MATTERS

terug

Health Check

Vraagt u zich wel eens af of uw informatievoorziening optimaal rendeert of dat uw informatievoorziening niet slimmer kan worden ingeregeld? Dan is onze Health Check een goed startpunt.

Bij onze Health Check doen we een grondig onderzoek naar de gezondheid van uw ICT omgeving. Een van onze consultants zal middels een vraaggesprek met de ICT verantwoordelijke, eventuele ICT beheerders en een inventarisatie van de ICT componenten in gebruik bij de klant, onderzoek verrichten. Naar aanleiding van de gesprekken en de inventarisatie zal een rapport samengesteld worden. Hierin zullen de sterke en zwakke punten van het ICT landschap naar voren komen. Tevens zullen hierin concrete adviezen en vervolgstappen staan die u kunt nemen om zowel sterktes en zwaktes sterker te maken.

Het eind resultaat is een rapport met daarin een lijst van mogelijke activiteiten op de korte, middellange en lange termijn om het IT landschap zo optimaal mogelijk in te richten. Zijn er geen verbeterpunten, dan wordt dit ook opgenomen in het rapport.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Ga naar diensten