WHEN IT MATTERS

terug

Hosting

Infrastructuur is een van de twee specialismen van Horus ICT. Maar, er zijn echter duizende bedrijven die dit tot specialisme hebben verheven. Wat is dan de toegevoegde waarde van Horus ICT? Wij leveren u enterprise class technologie tegen MKB tarieven. Wij plaatsen niet domweg een server in uw pand, omdat de catalogus dat zegt. Wij denken na hoe wij uw probleem zo effectief mogelijk kunnen oplossen tegen zo laag mogelijke kosten.

Maatwerk
Vaak kunt u met een kleine aanpassing in uw werkprocessen meegaan in de cloud oplossingen die vaak goedkoop zijn. Echter, uw situatie is niet geheel gelijk aan al die duizenden anderen die ook die cloud oplossingen gebruiken. En daarom heeft u voor uw afwijkende wensen een unieke ICT oplossing nodig. Wij zorgen er voor dat uw wensen worden gerealiseerd zonder u in een keurslijf te drukken dat niet bij u past tegen aantrekkelijke kosten. Dat is wat wij maatwerk noemen. Er is immers al genoeg standaard in deze wereld.

Gegarandeerde Beschikbaarheid
Wij leveren enterprise class technologie omdat wij ook de beschikbaarheid garanderen. Wij wilen niet dat u een keer in de maand 10 uur niet kunt ondernemen. Wij willen dat u altijd kunt ondernemen; ICT is een enabler, geen sta-in-de-weg. U kunt zelf aangeven hoe hoog de beschikbaarheid moet zijn (in procenten van het aantal uren per jaar). Wij werken met SLA's (service level agreements) waarop u ons keihard kunt afrekenen. Laat u echter niet verassen door concurrenten die ook claimen een zeer hoge beschikbaarheid te hebben. Deze is meestal niet gegarandeerd. Bij ons wel!.

Kwaliteit
Wij willen zelf niets anders dan het beste. En dat willen we ook voor onze klanten. Wij gebruiken alleen maar "enterprise" waardige concepten die op grote schaal al zijn ingezet bij hele grote bedrijven die wereldwijd acteren. Hierdoor is een optimale kwaliteit gewaarborgd en kunnen wij waarmaken wat we verkopen. Het unieke aan ons concept is dat wij enterprise concepten binnen het MKB inzetten en deze meer dan betaalbaar maken voor het MKB.

Wenst u meer informatie, neem dan contact op met ons. Onze consultants nemen uitgebreid de tijd om u in mensentaal uit te leggen wat er zoal mogelijk is en adviseren u graag over wat u wel en niet nodig heeft.

Ga naar diensten