WHEN IT MATTERS

terug

Hosting

Hosting van webapplicaties is het specialisme van Horus ICT. Er zijn echter duizende bedrijven die dit tot specialisme hebben verheven. Wat is dan de toegevoegde waarde van Horus ICT? Wij specialiseren ons in premium hosting. Hieronder verstaan wij: maatwerk, gegarandeerde beschikbaarheid en kwaliteit.

Maatwerk
Uw situatie is niet gelijk aan die van honderden andere ondernemers. Uw situatie is uniek. En daarom heeft u ook een unieke ICT oplossing nodig. Wij zorgen er voor dat uw wensen worden gerealiseerd zonder u in een keurslijf te drukken dat niet bij u past. Dat is wat wij maatwerk noemen. Er is immers al genoeg standaard in deze wereld.

Gegarandeerde Beschikbaarheid
In tegenstelling tot de meeste andere hosting specialisten, krijgt u bij ons keiharde garanties t.a.v. de beschikbaarheid van uw webapplicatie. U kunt zelf aangeven hoe hoog de beschikbaarheid moet zijn (in procenten van het aantal uren per jaar). Wij werken met SLA's (service level agreements) waarop u ons keihard kunt afrekenen. Laat u echter niet verassen door concurrenten die ook claimen een zeer hoge beschikbaarheid te hebben. Deze is meestal niet gegarandeerd. Bij ons wel.

Kwaliteit
Wij willen zelf niets anders dan het beste. En dat willen we ook voor onze klanten. Wij gebruiken alleen maar "enterprise" waardige concepten die op grote schaal al zijn ingezet. Hierdoor is een optimale kwaliteit gewaarborgd en kunnen wij waarmaken wat we verkopen. Het unieke aan ons concept is dat wij enterprise concepten binnen het MKB inzetten en deze meer dan betaalbaar maken voor het MKB.

Prijzen.

PakketPrijsToelichting Pakket
Brons36,50Shared Webhosting / Fair use policy beperking; Service on Demand / Best Effort Uptime
Zilver73,50Dedicated Virtual Server / Fair use policy beperking; Service on Demand / 97% Uptime SLA
Goud94,50Dedicated Virtual Server / Geen beperking; Service on Demand / 98.5% Uptime SLA
Dubbel Goud180,002x Dedicated Virtual Server / Geen beperking; Service on Demand / 99,7% Uptime SLA
PlatinumMaatwerk

Prijzen zijn in euro en per maand exclusief BTW

Wenst u meer informatie, neem dan contact op met ons. Onze consultants nemen uitgebreid de tijd om u in mensentaal uit te leggen wat er zoal mogelijk is en adviseren u graag over wat u wel en niet nodig heeft.

Ga naar diensten