WHEN IT MATTERS

terug

ICT Bemiddeling

Vele ondernemers hebben vaak te maken met meer dan één ICT dienstverlener. Omdat de ICT dienstverlener meestal specialiseert in een segment, garandeert dit welliswaar een vereist detailniveau, maar betekent dit ook dat de samenhang der componenten vaak uit het oog wordt verloren en dat leveranciers bij problemen naar elkaar gaan wijzen. Vaak hebben ondernemers niet de kennis in huis om de samenhang te overzien of het vingerwijzen te stoppen.

Horus ICT heeft een grote diversiteit aan competenties in huis die de samenhang van alle functionaliteit en componenten in uw infrastructuur in kaart brengt. Bovendien kunnen wij acteren als middleman; wij spreken namens u naar leveranciers. Wij hebben immers uitgebreide kennis van ICT en kunnen leveranciers op hun verantwoordelijkheden wijzen zonder dat uw relatie met een levrancier in gevaar komt. Zo heeft u slechts een aanspreekpunt en gebruiken wij onze kennis om de technische discussie aan te gaan met uw leveranciers.

Of u uw ICT infrastructuur centraal bij ons wilt regelen of decentraal op uw eigen kantoor, onze consultants nemen uitgebreid de tijd om u in mensentaal uit te leggen wat dit alles betekent voor uw organisatie en adviseren u graag over wat u wel en niet nodig heeft om uw bedrijf ICT gewijs op de rails te houden.

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze consultants.

Ga naar diensten