WHEN IT MATTERS

terug

Referentie f1-world.com

Voor f1-world.com heeft Horus ICT een nieuwe website gebouwd, de hosting geregeld en de SEO optimalisatie doorgevoerd (proces is gaande). De website wordt gehost op een standaard server aangezien beschikbaarheid geen primaire doelstelling was. Er draaien gedurende de dag vele verschillende processen op de server die er voor zorgen dat de catalogus up to date blijft. Hiervoor zijn links gelegd met back end systemen van een keur aan externe leveranciers.

Complexe scripts zorgen er vervolgens voor dat de ontvangen feeds worden geïmporteerd in de back-end database van f1-world.com. Daarna zorgt een ander proces voor de import van de producten. Ale benodigde software en scripts zijn door Horus zelf ontwikkeld.

Voor f1-world.com heeft Horus ICT ook de SEO optimalisatie voor f1-world.com onder beheer. Naast de standaard link building en content building componenten, heeft Horus ICT ook een aantal scripts ontwikkeld voor het opstellen van feeds (google shopping, shopmania, etc.). Deze scripts maken feeds die derde partijen kunnen downloaden en importeren.

De back-end van het standaard systeem is afgestemd op de bedrijfsprocessen van f1-world.com en sluit naadloos aan op bedrijfsprocessen van haar leveranciers. Er zijn diverse real-time rapport mogelijkheden verwezenlijkt zodat op ieder gewenst moment inzage kan worden verkregen in verkopen, bezoekers, conversies, etc.