WHEN IT MATTERS

terug

ICT Beveiliging / Security

Beveiliging van uw ICT is de afgelopen jaren steeds meer in het nieuws gekomen. Diefstal van persoonlijke informatie en bedrijfsinformatie zijn bijna aan de orde van de dag. Ieder beveiligingslek is een bedreiging voor de continuiteit van uw bedrijf. Daarbij maakt het niet uit of een beveiligingslek bij grote of kleine bedrijven wordt misbruikt.

Omdat de beveiliging van uw ICT zo belangrijk is, en wij van mening zijn dat het belang nog altijd wordt onderschat, is dit een van de gebieden waar wij ons in hebben gespecialiseerd. Onze consultants voeren security checks uit op uw ICT omgeving en rapporteren dit terug met duidelijke stappen hoe een en ander kan worden verbeterd. Indien alles perfect op orde is, dan rapporteren wij dit ook.

Onderschat het belang van beveiliging van uw data vooral niet. Wenst u meer informatie, neem dan contact op met ons. Onze consultants nemen uitgebreid de tijd om u in mensentaal uit te leggen wat er zoal mogelijk is en adviseren u graag over wat u wel en niet nodig heeft om uw ICT omgeving veilig te krijgen / houden.

Ga naar diensten